Прочетете, за да разберете 5- те най харесвани  пози от

...
Прочетете, за да разберете 5- те най харесвани  пози от
Коментари Харесай

Кой са най- харесваните пози от камасутра в наши дни?

Прочетете, с цел да разберете 5- те най харесвани  пози от камасутра?

Камасутра служи като дефинитивно управление за полови позиции от много време. Но… Колко позиции на камасутра в действителност най харесваните през днешния ден?

Хората постоянно приказват за известната книга, само че в реалност малко хора в действителност знаят нейното наличие. В този смисъл истинският текст преглежда секса и любовните връзки като същинско изкуство, което би трябвало да се култивира. Следователно се демонстрира в неговите 36 глави, наблягащи на удоволствието както на мъжете, по този начин и на дамите. Нека да разгледаме по-отблизо.

Колко позиции на Камасутра има за правене на обич? Както е разказано от експерта Дауд Али, има 8 съществени метода за правене на обич и 8 позиции, с които те могат да бъдат кръстосани, с цел да образуват вид съгласно тази книга. Следователно може да се каже, че Камасутра включва общо 64 полови позиции.

Въпреки това, главата за „ Изкуството да правиш обич “ с включените в нея позиции постоянно се бърка с цялата книга. Въпреки това, това е единствено една глава от книгата.

Останалата част от книгата камасутра се преглеждат тематики като:

 камасутра
  • Сексът като цяло и мястото му в живота на мъжа и дамата
  • Изборът на брачна половинка и какво би трябвало да включва това решение
  • Куртизанки
  • Чувство на привличане към други хора

Сега, с течение на времето, бяха направени разнообразни версии и акомодации на истинската книга и позициите набъбнаха на брой. Основата обаче е същата. Всъщност се появиха единствено някои дребни нови вариации.

Най- харесваните пози от камасутра

Камасутра е една от най-старите съществуващи книги и една от книгите, които са се радвали на най-голяма популярност в света. Броят на изданията, които има, приказва самичък за себе си…

Кучешка поза

За да извърши кучешката поза, дамата се слага на четири крайници и мъжът, коленичил откъм гърба, прониква в нея. По този метод мъжът се радва на преобладаваща роля, като в същото време доставя извънредно наслаждение.

Освен това животинският инстинкт на хората влиза в игра при задоволяването на една от техните полови мечти с тази позиция. Липсата на зрителен контакт също им разрешава да се провиснал и да провокират разнообразни жестове на лицето без разстройване.

Мисионерска поза

Може би това е най-класическата от половите пози, само че истината е, че това не я прави по-малко приятна. Всъщност тази поза си остава обичана за доста хора! Независимо дали за първи път или след няколко срещи, мисионерът не разочарова.

Той е сантиментален, комфортен и генерира повсеместен съюз, който разрешава милувки и целувки по време на сексуален акт. С тази позиция даже най-несигурните губят страха си и се оставят да бъдат увлечени от удоволствието.

Лотус

Това е един от любимците измежду най-страстните любовници, които потръпват при всяко палпитиране на половинката си!

За тази позиция мъжът седи със свити в профил крайници, поставяйки краката си дружно.

След това дамата го обгръща с крайници и стартира да се люлее.

Целувките и дълбоките погледи са идеалното допълнение към една незабравима любовна нощ. Няма мъж, който да не желае да повтори тази поза, нито жена, която да не не помни тествания оргазъм!

Позицията на лъжицата

Тази позиция е нежна, любяща и подобаваща за всевъзможен тип връзка. Освен това, който е откъм гърба (същият, който инициира половия акт), може да употребява ръцете си, с цел да задържа или подтиква ерогенните зони на колегата си.

Позата на лъжичката е нежна, любяща и подобаваща за всевъзможен тип връзка.

Тази поза е целесъобразна за помиряване или за по-срамежливите. Това е и една от най-сладките и мотивиращи пози за утринен секс.

Позиция 69

Оралният секс също участва измежду позициите на камасутра, с приетата си 69 позиция. Това е позиция, която търси верния баланс и за двамата сътрудници. Поради тази причина и в това време влюбените по едно и също време доставят и получават наслаждение.

Има естетика във фигурите им и дивост в чувствата, които изпитват с тази позиция. Температурата се покачва бързо и по този метод може да се реализира кулминационна точка или може да се употребява единствено като предварителна игра. Всяка двойка взема решение съгласно желанията си.

Инфо: https://allwomenstalk.com/https://pixabay.com/

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР